Kolven - Stocks
Restauraties
Maatwerk - Gunfitting
Beaumont Custom shop
Hout - Wood
Diensten - Services
Speciale projecten
Orthopedische kolven
 
Welkom Producten Info Contact Links Foto's  


Een bijzondere vorm van maatwerk is de zogenaamde orthopedische kolf. Plat gezegd wordt die ook wel kreupelkolf genoemd. Het principe van deze kolf is dat je schiet vanaf de rechter schouder maar richt met je linker oog.


Het advies dat wanneer je alleen nog maar lmet het linker oog kunt richten je ook vanaf de linker schouder moet gaan schieten is in de praktijk niet altijd uitvoerbaar. Een goed aangemeten en uitgevoerde orthopedische kolf valt nauwelijks op en is relatief comfortabel om mee te schieten.


Het aanmeten is een secuur karwei waarbij de laatste details van de kolf aan de klant worden aangepast in de werkplaats.


The crossover stock is a special kind of stock intended for shooting from the right shoulder but aiming with the left eye. Making on requires a great deal of effort and experience.

But a crossover stock that is well designed and well made is relatively comfortable to use and most fellow shooters will not take notice of it unless they are holding the stock themselves.www.gunsandgunstocks.com

© Copyright 2012

Best viewed in 1024x768